Frisørene hos Hårmagi

 

Malin
Malin

Malin Mortensen

Malin er eier og daglig leder av Hårmagi. Hun elsker faget sitt og foretrekker å være i produksjonen. Ønsker du en kreativ, driftig og tøff frisør med øye for nye detaljer? Bestill hos Malin:

Ann-Helen har vært med i Hårmagi Frisørsalong i Sandvika siden oppstarten
Ann-Helen

Ann-Helen Larsen

Ann-Helen har vært med i Malin sitt team fra begynnelsen. Ønsker du en spennende frisør med glimt i øyet? Eller f.eks en herreklipp eller en håroppsats? La Ann-Helen brilljere.
Bestill hos Ann-Helen:

Tone er en av våre dyktige frisører hos Hårmagi frisørsalong i Sandvika
Tone

Tone Torbjørnsdal

Tone har lang erfaring som frisør. Fra de hippe Oslo-salongene til de klassiske og mer rolige. Ønsker du en nøysom frisør med ro og faglig styrke? Da bør du velge Tone.
Bestill hos Tone:

 

Marianne er den yngste frisøren hos Hårmagi frisørsalong i Sandvika
Marianne

Marianne Hårberg

Marianne er et ungt pust hos oss. Hun har sin spesialitet innen fargedesign. Marianne jobber også med gelish-lakk for neglene.
Hos Marianne kan du få både ny frisyre og lekre velstelte negler.
Bestill hos Marianne:

Camilla er det nyeste tilskuddet hos Hårmagi Frisørsalong i Sandvika.
Camilla

Camilla Juul Møller

Camilla har lang erfaring i bransjen og gir deg gode faglige råd. Hun har sin spesialitet innen fargeendirng og fargedesign. Hun arbeider også med hair extention.
Bestill hos Camilla:

Nina Bratli, frisør i Sandvika
Nina

Nina Bratli

Vi er svært heldige som har fått Nina i vårt team. Nina har lang erfaring i bransjen og er en av de aller beste i sitt håndverk. Ønsker du deg en erfaren oppdatert frisør?
Bestill hos Nina:

   

 

Malin startet Hårmagi etter mange års praksis som frisør hos Hårstua på Bærums Verk og Løkketangen frisørsenter. Hun så mulighetene til å skape et helhetskonsept. Hun ønsket å skape den ultimate salong som ville gi kunden det lille ekstra, en opplevelse for håret, kroppen og sjelen. Designet av salongen, atmosfæren og de profesjonelle medarbeiderne bidrar til dette.
Alle frisørene er fagutdannet og har lang erfaring. Dette er svært viktig for at tilbudet i salongen er av den beste kvalitet.
Salongen er en konseptsalong. Her kan du finne et bredt utvalg av behandliger, noen av de beste produktene på markedet, samt  salongens eget klesmerke Dandelion som leverer små kolleksjoner av kvalitetsklær.

Hos oss finner du i tillegg til frisørtjenester ulike tilbud:

Make up
Oppsetninger av hår
Pynting til bryllup og selskap
Manikyr-Gelish
Vippe-extention
Permanent Make up
Temakvelder
Butikk med klær, vårt eget merke Dandelion